Topsport

Bouw je momenteel aan jouw carrière als (top)sporter? Verliest school tijdelijk aan belang in jouw leven? Zorgen trainingen, voorbereidingen en wedstrijden ervoor dat sport en school combineren weinig haalbaar wordt? 

Via de examencommissie kan je die combinatie zeker wel succesvol aangaan, van je sportcarrière nog steeds een prioriteit maken en tegelijkertijd met een aangepast studietraject ook jouw getuigschrift|diploma behalen. We houden rekening met ingeplande sportactiviteiten, plannen studies in met een ideaal weekrooster, kortom, we focussen op het beste van beide werelden.

Een traject examencommissie in combinatie met topsport realiseren we veelal in een flexibel aangepast studieritme.

Concreet werken we met een weekschema dat week na week aangepast wordt aan wat voor jou haalbaar is. Enkel les in de voormiddagen? Een combinatie van les- & studie-uren - waardoor aangereikte leerstof afgewisseld wordt met verwerking en inoefening - tijdens drie weekdagen? Online les? Samen zoeken we het ideale studieritme.

Bij trajecten op kantoor combineren we daarbij graag (indien mogelijk volgens het aangepast studieritme) de voordelen van privé 1-op-1 onderwijs met de leuke aspecten van naar school gaan: gezamenlijke pauzemomenten, een vertrouwd vast individueel lokaal, een huisbereide maaltijd (voor wie wil) en een (gezond) tussendoortje in de voor- en namiddag in groep. 

Bij - volledig - online trajecten zorgen we uiteraard minstens even goed voor kwalitatieve les en een doorlopende opvolging van studie-inspanningen.

Wij verzorgen alle administratie in verband met thuisonderwijs*, volgen je persoonlijk examencommissieplatform op en evalueren regelmatig je inzet, functioneren & vooruitgang. Verder krijg je toegang tot al ons cursusmateriaal*, worden je studie-uren ingepland, opgevolgd en waar nodig ondersteund door onze vakverantwoordelijken en passen we ook tussenin je traject aan om jouw slaagkansen te optimaliseren. Kortom, wij ontzorgen en jij focust op het belangrijkste: slagen voor je examens.

Is examencommissie iets voor jou?  Contacteer ons en wij kijken hoe we jou kunnen helpen!