Management

Wil je jouw leiderschapsvaardigheden aanscherpen om je team effectief & efficiënt aan te sturen? Ligt jouw focus als manager te veel op het hier en nu en wil je meer inzetten op de analyse van wat voorbij is, huidige werkpunten en toekomstige doelstellingen? Is optimalisatie de must have om van jou een nog sterkere leider te maken? 

Laat ons jullie learning & development partner zijn om samen van jouw business een nog groter succes te maken!

Elk traject businesscoaching is maatwerk. Via een kennismakingsgesprek stemmen we af wat het bedrijf, de ondernemer en|of de medewerker(s) van ons mag verwachten, hoe we het traject inhoudelijk uitdiepen naar ieders nood & wens en hoe we dit praktisch organiseren. Eens het traject gestart is, nemen onze business strategen doorheen elk traject verder hun rol op. 

Of het nu een 1-op-1 coaching is, een advieslijn op maat of een opleiding voor een team medewerkers; feedback over de vorderingen van elke deelnemer, niveau van inzet en het eigenlijke verloop van het traject wordt altijd open & eerlijk gedeeld met de deelnemers en de verantwoordelijken. De kwaliteit van elk traject, de kennis & kunde van de businesscoaches en een correcte evaluatie zijn voor ons, als erkend dienstverlener KMO Portefeuille, des te belangrijk.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij zetten graag enkele veel voorkomende trajecten in de kijker.

Leiderschapstraining

Een analyse van je persoonlijke leiderschapsstijl linken we aan jouw doelen, de noden van het bedrijf en de knelpunten die jij ervaart. Samen werken we aan communicatievaardigheden, oefenen we diverse (vooral motivationele) skills & gaan we aan de slag met inzichten om leiderschap écht te verwerven. Een praktisch traject, vertrekkende vanuit cases die passen bij jouw bedrijfscontext, doelstellingen en situaties.

Strategic management ondersteuning

Tijd om vooruit te kijken! Van doelstellingen bepalen tot behalen, van plannen definiëren tot stapsgewijs verwezenlijken, van acties bepalen tot uitvoeren; fase per fase focussen we ons op jouw visie, missie & doel. In deze trajecten gaan we aan de slag met passende instrumenten zoals het balanced scoreboard, klassieke strategietools of Mintzberg. 

Optimalisatie van de perfectionist 

Wat je zelf doet, doe je beter, de typische uitspraak van een perfectionist. We bepalen de facetten van jouw perfectionisme die jouw leiderschap mee bepalen, tasten de comfortzone af en brengen patronen in kaart. En dan, dan gaan we samen aan de slag. We bepalen de opportuniteiten van verbetering, definiëring optimalisatie en stellen doelstellingen scherp. Samen maken we van jou een nog optimalere perfectionist als leider van jouw business.

Interesse in één van deze trajecten, vind je niet onmiddellijk wat je zoekt of ben je benieuwd hoe we dit ombuigen naar jouw noden & wensen?  Contacteer ons en wij kijken hoe we jou kunnen helpen!