Filter
 • Marie

  Het belang van coaching

  Coaching is een containerbegrip. Het is niet meer duidelijk wat een coach nu exact is en wat bijvoorbeeld het verschil is tussen een life coach en een personal coach. Wat is coaching nu precies en waar liggen de nuances binnen coaching?

  Wat is coaching?

  Lees meer
 • Matthias coach

  Coaching als middel tot al je doelen

  Voor ons is coaching geen holle term, maar een stevige basis om op te bouwen om doelen te bereiken, hoe groot of klein die ook mogen zijn, hoe groot of klein de persoon die we coachen ook is. Maar hoe komt het dat coaching zo breed kan worden toegepast?

  Lees meer
 • 1 september

  Een nieuwe start! Of toch niet…?

  Je hebt drie soorten mensen: je hebt mensen die een jaar zien van 1 januari tot 31 december, je hebt er die een jaar zien van 1 september tot 31 augustus en je hebt er die een jaar zien volgens het boekjaar van hun onderneming. Welk type jij ook bent, je kunt er niet om de start van het nieuwe schooljaar heen.

  Lees meer
 • laptop

  Databasemarketing, what’s in it for you?

  Als we marketing zouden vergelijken met het bouwen en vormgeven van een huis, dan is databasemarketing niet het kiezen van de kleur op de muren of het matchen van de gordijnen met de zetel, maar eerder het bouwen van een sterk fundament, een degelijke structuur en een goed dak.

  Lees meer