Filter
 • examencommissie digitaal mondeling examen

  3 gouden tips voor een succesvol digitaal mondeling examen

  We kunnen er écht niet meer aan onderuit, Corona heeft ondertussen elk onderdeel van onze samenleving stevig in zijn greep. Ook de Examencommissie kon dus niet anders dan hun werking aan te passen aan de huidige omstandigheden. Het overgrote deel van de mondelinge examens wordt daarom online afgenomen.

  Lees meer
 • Stan

  9 snelle dilemma’s voor …. Stan

  Het is al een tijdje geleden dat we een collega voor de lens haalden voor de 9-snelle-dilemma’s-quiz. Maar de komst van nieuwe collega Stan leek ons het ideale moment om de camera nog eens vanonder het stof te halen.

  Lees meer
 • opstart schooljaar

  Ben jij klaar voor het nieuwe schooljaar?

  Zat je de voorbije weken nog volop in vakantiemodus? Dan heb je misschien gemist dat onze ministers en de veiligheidsraad een akkoord hebben bereikt over de opstart van het nieuwe schooljaar. Vanaf volgende week start het volledige onderwijs in pandemieniveau geel met grote waakzaamheid. Dringend tijd dus om op de hoog

  Lees meer
 • Louis en Henri

  Zomerkampen 2020 week 2

  Wij zijn Henri en Louis, twee broers, en wij volgen deze week het multimediakamp. Gisteren was een fantastisch leuke dag. We mochten filmen met een drone, go pro, smartphones en konden daarbij allerlei gadgets gebruiken. We besloten om twee interesses samen te brengen: video én trampolinespringen.

  Lees meer