Filter
 • Hoe zinvol is huiswerk?

  Hoe zinvol is huiswerk?

  Heel wat middelbare scholieren puffen en blazen wanneer ze na een lange dag op school nog huiswerk moeten maken. Tegen hun zin nemen ze bij thuiskomst plaats aan hun bureau om er terug in te vliegen. Nu en dan wakkert het debat terug op in de media over de zin of onzin van huiswerk.

  Lees meer
 • Ann

  9 snelle dilemma’s voor Ann

  Na Emma is het deze keer aan Ann om uit 9 snelle dilemma’s te kiezen. Ann is zaakvoerster en oprichtster van Re-Mind. In januari zal het tien jaar geleden zijn dat ze met Re-Mind van start gaat.

  Lees meer
 • werkbaar werk

  Maak werk van werkbaar werk

  Het leven gaat altijd maar sneller en sneller, zowel op professioneel als op privé-vlak. Daarom is het nu belangrijker dan ooit om te investeren in werkbaar werk. In een werkomgeving waar werkbaar werk van toepassingen is, werken mensen met plezier en goesting.

  Lees meer
 • Nieuw schooljaar

  Het nieuwe schooljaar schiet uit de startblokken

  De voorbije dagen verschenen er heel wat foto’s op sociale media van trotse mama’s en papa’s die hun kinderen terug naar school brachten. De zomervakantie is officieel voorbij. De ene is blij dat hij terug naar zijn vrienden mag, de ander had de boekentas liever nog wat langer in de kast laten staan.

  Lees meer