IJkings- & instaptoetsen

Wil je voor leerkracht studeren en je voorbereiden op de test Frans die je moet afleggen als deel van de instaptoets? Wil je voor dierenarts studeren en je wetenschappelijke kennis wat aanscherpen als voorbereiding voor de ijkingstoets? Wil je voor burgerlijk ingenieur studeren en je verdiepen in enkele delen wiskunde die getest worden voor de start?

We helpen je graag met studiebegeleiding over de ideale aanpak, coaching van het volledige pakket of vakspecifieke bijles voor een luikje van het geheel. 

Steeds meer opleidingen kan je pas starten na een ijkings- of instaptoets. Het doel van de oriënteringsproeven is telkens gelijkaardig: de studenten helpen hun academisch potentieel in te schatten, de doorstroming doorheen elk traject in het hoger onderwijs vlotter doen lopen en slaagkansen optimaliseren. Afhankelijk van de richting is het resultaat van de toets al dan niet vrijblijvend of bindend. 

Een grondige voorbereiding van de oriënteringsproeven is een must voor de ideale start van jouw opleiding in het hoger onderwijs en kan ingepland worden volgens nood|wens, tijdens het schooljaar, vakantieperiodes of net voor de toetsdatum(s).

Legde je al een ijkings- of instaptoets af, zijn je resultaten niet ideaal en heb je ter voorbereiding van de échte start (nog) coaching nodig?
Lees hoe wij studenten hoger onderwijs ook verder in elk traject helpen, met advies rond studiekeuze of met studiebegeleiding & vakspecifieke bijles

Contacteer ons nu en laat weten hoe we jou kunnen helpen. Tot dan!