Coaching thuisonderwijs

Ben je ingeschreven voor thuisonderwijs maar heb je wat hulp nodig richting een specifiek examen(deel)? Heb je nood aan wat tips & tricks om je helemaal klaar te stomen voor een examen? Begrijp je een specifiek onderdeel van de leerstof niet en kan je wel wat extra uitleg voor dat vak gebruiken?  

Wij maken je helemaal klaar voor jouw examen, voorzien extra hulp volgens nood|wens en focussen op de ondersteuning die jouw examen succesvol kan maken. 

Coaching bij thuisonderwijs realiseren we veelal via vakspecifieke coaching.

Concreet werken we met een planning afgestemd op noden & wensen. Enkel coaching nodig tijdens die ene week voor je examen bij ons op kantoor? Gedurende twee maand een uurtje coaching per week online? De ene week focus op het ene vak en de andere week op dat andere vak? Samen zoeken we het ideale ritme dat aansluit bij jouw studietraject. Hoe intensief dat ritme is, dat bepaal je zelf. Wij kunnen je wel adviseren om een goede inschatting te maken, gebaseerd op onze ervaring.

Wij voorzien de best mogelijke coaching op maat van jouw nood|wens. Extra uitleg, een inoefenmoment van vaardigheden, advies over cursusmateriaal, tips betreft studiemethodieken, tricks voor tijdens het examens, ... het kan allemaal. Kortom, wij helpen je waar nodig zodat jij focust op het belangrijkste: slagen voor je examens.

Is examencommissie iets voor jou?  Contacteer ons en wij kijken hoe we jou kunnen helpen!