Marketing

Heb jij de productontwikkeling van de eeuw in gedachten, maar geen idee hoe je die zou vermarkten? Besef je dat het nu echt wel nodig is om online vindbaar te zijn, maar  heb je geen idee hoe je moet goochelen met termen als SEO, adwords en conversieoptimalisatie? Wil je starten met je marketingplan, maar bots je op een gebrek aan kennis om er echt mee te starten? 

Laat ons jullie learning & development partner zijn om samen van jouw business een nog groter succes te maken!

Elk traject businesscoaching is maatwerk. Via een kennismakingsgesprek stemmen we af wat het bedrijf, de ondernemer en|of de medewerker(s) van ons mag verwachten, hoe we het traject inhoudelijk uitdiepen naar ieders nood & wens en hoe we dit praktisch organiseren. Eens het traject gestart is, nemen onze business strategen doorheen elk traject verder hun rol op. 

Of het nu een 1-op-1 coaching is, een advieslijn op maat of een opleiding voor een team medewerkers; feedback over de vorderingen van elke deelnemer, niveau van inzet en het eigenlijke verloop van het traject wordt altijd open & eerlijk gedeeld met de deelnemers en de verantwoordelijken. De kwaliteit van elk traject, de kennis & kunde van de businesscoaches en een correcte evaluatie zijn voor ons, als erkend dienstverlener KMO Portefeuille, des te belangrijk.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij zetten graag enkele veel voorkomende trajecten in de kijker.

Marketingplan

Een marketingplan opstellen, verbeteren of uitdiepen; het kan allemaal. Of je nu leek, semipro of professional bent, samen met jou bekijken we hoe we het marketingplan verder kunnen optimaliseren. Marktonderzoek, marketingdoelen of doelgroep, het komt aan bod. Uiteraard met oog op een realistische plannen en een gedefinieerd budget. 

Marketing 101 vs. 201

Start je net je zaak op en vraag je je af hoe je jouw verhaal online kan brengen, welk drukwerk ideaal is voor jouw business of hoe je je winkel profileert; dan is een traject marketing 101 ideaal. We focussen op de belangrijkste marketingkanalen, de ideale tools en resultaatsgerichte marketing op maat van jouw bedrijf. Voor de gevorderden focussen we op specifieke items waarbij je vastloopt. Dit kan gaan over het niet behalen van vooropgestelde goals, de zoektocht naar een out of the box marketingaanpak of misschien wel een complete rebranding. Kortom, we gaan voor een diepgaande marketing mindset voor jouw succesverhaal.

Digitale marketing

Al mee met de digitale trends, of juist niet, dat maakt niet uit voor dit traject. Van strategie tot en met effectieve implementatie en optimalisatie, we timmeren aan een overzicht van mogelijkheden, metrics en tools. Na dit traject kan je een digitaal plan opbouwen waarbij resultaatsgerichte doelstellingen, diverse communicatiekanalen en de ideale marketingmix op elkaar zijn afgestemd, rekening houdend met alle mogelijke facetten.

Contentmarketing

Wil je je marketing optimaliseren, dan is het des te belangrijk in te zetten op de ideale content voor de passende doelgroep op dat kanaal. Omnichannel storytelling, daar draait het om. We begeleiden jouw bedrijf om optimaal elk kanaal (zowel online als offline) in te zetten, de contentbepaling af te stemmen op jouw doelstellingen en unieke verhalen neer te zetten. 

SEO|SEA & Google Analytics

Het belang van online aanwezigheid is intussen al lang bewezen, maar die aanwezigheid ombuigen naar doeltreffende marketing, dat is vaak nog een uitdaging. We kaarten de meest optimale tools aan, bekijken het nut voor jouw bedrijf en gaan samen aan de slag om de tools in te zetten zoals het hoort. 

Interesse in één van deze trajecten, vind je niet onmiddellijk wat je zoekt of ben je benieuwd hoe we dit ombuigen naar jouw noden & wensen?  Contacteer ons en wij kijken hoe we jou kunnen helpen!