B of C-attest

Mindere resultaten doorheen de eerste of tweede graad met een B- of C- attest als gevolg? Een te zwaar vijfde of zesde middelbaar achter de rug dat resulteerde in een C-attest? Of zit je middenin een schooljaar waarvan je vreest dat dat B- of C-attest eind juni volgt?

Via de examencommissie kan je het advies van een B-attest omzeilen, een C-attest naast je neer leggen en toch je eigen keuzes maken. De studierichting van je voorkeur volgen, afstuderen volgens je leeftijd en helemaal je ding doen, het kan.

Een traject examencommissie na B- of C-attest realiseren we veelal in een schoolritme.

Concreet werken we met een (veelal) vast weekschema dat overeenkomt met dat van een klassieke school. We wisselen les- & studie-uren af zodat aangereikte leerstof afgewisseld wordt met verwerking en inoefening. We combineren de voordelen van privé 1-op-1 onderwijs met de leuke aspecten van naar school gaan: gezamenlijke pauzemomenten, een vertrouwd vast individueel lokaal, een huisbereide maaltijd (voor wie wil) en een (gezond) tussendoortje in de voor- en namiddag in groep.

Wij verzorgen alle administratie in verband met thuisonderwijs, volgen je persoonlijk examencommissieplatform op en evalueren regelmatig je inzet, functioneren & vooruitgang. Verder krijg je toegang tot al ons cursusmateriaal, worden je studie-uren ingepland, opgevolgd en waar nodig ondersteund door onze vakverantwoordelijken en passen we ook tussenin je traject aan om jouw slaagkansen te optimaliseren. Kortom, wij ontzorgen en jij focust op het belangrijkste: slagen voor je examens.

Is examencommissie iets voor jou? Contacteer ons nu en laat ons weten hoe we je kunnen helpen. Tot dan!