Ontbrekende motivatie

Voel je je niet gehoord in een reguliere schoolomgeving? Ben je je motivatie kwijtgeraakt door het schoolse onderwijssysteem? Geen zin meer om kennis te verwerven, geen goesting meer om vaardigheden onder de knie te krijgen en wil je er eigenlijk liever helemaal de brui aan geven? 

Via de examencommissie kan je die (school)zaken vermijden die je demotiverenfocussen op de studieaanpak die écht werkt voor jou en je getuigschrift|diploma behalen in de studierichting van je voorkeur. 

Een traject examencommissie wegens ontbrekende motivatie realiseren we veelal in een flexibel aangepast studieritme.

Concreet werken we met een weekschema dat week na week aangepast wordt aan wat voor jou haalbaar is. Enkel les in de voormiddagen? Een combinatie van les- & studie-uren - waardoor aangereikte leerstof afgewisseld wordt met verwerking en inoefening - tijdens drie weekdagen? Online les? Samen zoeken we het ideale studieritme.

Bij trajecten op kantoor combineren we daarbij graag (indien mogelijk volgens het aangepast studieritme) de voordelen van privé 1-op-1 onderwijs met de leuke aspecten van naar school gaan: gezamenlijke pauzemomenten, een vertrouwd vast individueel lokaal, een huisbereide maaltijd (voor wie wil) en een (gezond) tussendoortje in de voor- en namiddag in groep. 

Bij - volledig - online trajecten zorgen we uiteraard minstens even goed voor kwalitatieve les en een doorlopende opvolging van studie-inspanningen.

Wij verzorgen alle administratie in verband met thuisonderwijs*, volgen je persoonlijk examencommissieplatform op en evalueren regelmatig je inzet, functioneren & vooruitgang. Verder krijg je toegang tot al ons cursusmateriaal*, worden je studie-uren ingepland, opgevolgd en waar nodig ondersteund door onze vakverantwoordelijken en passen we ook tussenin je traject aan om jouw slaagkansen te optimaliseren. Kortom, wij ontzorgen en jij focust op het belangrijkste: slagen voor je examens.

Is examencommissie iets voor jou?  Contacteer ons en wij kijken hoe we jou kunnen helpen!