Digitalisering

Zie je in dat digitalisering ook in jouw bedrijf kan leiden voor een betere workflow, meer efficiëntie en een complete vernieuwing van je diensten? Ben je ook op zoek naar methodes om de interactie tussen jouw bedrijf en je klanten te verbeteren? Kan procesoptimalisatie jouw bedrijf boosten, maar weet je niet goed hoe je die bricks-to-clicks switch maakt?

Laat ons jullie learning & development partner zijn om samen van jouw business een nog groter succes te maken!

Elk traject businesscoaching is maatwerk. Via een kennismakingsgesprek stemmen we af wat het bedrijf, de ondernemer en|of de medewerker(s) van ons mag verwachten, hoe we het traject inhoudelijk uitdiepen naar ieders nood & wens en hoe we dit praktisch organiseren. Eens het traject gestart is, nemen onze business strategen doorheen elk traject verder hun rol op. 

Of het nu een 1-op-1 coaching is, een advieslijn op maat of een opleiding voor een team medewerkers; feedback over de vorderingen van elke deelnemer, niveau van inzet en het eigenlijke verloop van het traject wordt altijd open & eerlijk gedeeld met de deelnemers en de verantwoordelijken. De kwaliteit van elk traject, de kennis & kunde van de businesscoaches en een correcte evaluatie zijn voor ons, als erkend dienstverlener KMO Portefeuille, des te belangrijk.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij zetten graag enkele veel voorkomende trajecten in de kijker.

Digitaliseringsplan

Waar digitalisering oorspronkelijk puur ging over de omzetting van fysieke naar digitale data, vormt de huidige realiteit een kluwen van heel wat digitale technologieën. We helpen jou een concreet plan van actie te maken om digitalisering binnen jouw bedrijf, afdeling of team te realiseren. Platformen, (web)toepassingen & apps die een krachtige bedrijfsvoering ondersteunen worden zo aangereikt.

Adobe pakket

Adobe biedt ruim mogelijkheden om inhouden digitaal mooi grafisch vorm te geven. Photoshop, InDesign & Illustrator kennen voor jou geen geheimen meer na een traject Adobe. Een praktisch traject, op maat van jouw startniveau, aangepast naar jouw noden & wensen en vertrekkende vanuit oefeningen die passen bij jouw bedrijfscontext, doelstellingen en situaties.

Datacaptatie

Datacaptatie, data-archivering of datarapportering; het geautomatiseerd systeem van het verzamelen van gegevens zorgt bij de implementatie van digitalisering voor een knelpunt. We analyseren de noden binnen het bedrijf, bepalen de voor- en nadelen van mogelijke systemen en zorgen ervoor dat data vanaf nu ook echt gebruikt (kunnen) worden.

Interesse in één van deze trajecten, vind je niet onmiddellijk wat je zoekt of ben je benieuwd hoe we dit ombuigen naar jouw noden & wensen?  Contacteer ons en wij kijken hoe we jou kunnen helpen!