Communicatie

Bots je op eindeloze vergaderingen zonder inhoud, rode draad noch resultaat? Merk je dat je telkens weer vervalt in euhm, oei & andere stopwoordjes en je boodschap niet overkomt? Zin om jouw communicatievaardigheden een boost te geven en te zorgen dat je er écht staat? 

Laat ons jullie learning & development partner zijn om samen van jouw business een nog groter succes te maken!

Elk traject businesscoaching is maatwerk. Via een kennismakingsgesprek stemmen we af wat het bedrijf, de ondernemer en|of de medewerker(s) van ons mag verwachten, hoe we het traject inhoudelijk uitdiepen naar ieders nood & wens en hoe we dit praktisch organiseren. Eens het traject gestart is, nemen onze business strategen doorheen elk traject verder hun rol op. 

Of het nu een 1-op-1 coaching is, een advieslijn op maat of een opleiding voor een team medewerkers; feedback over de vorderingen van elke deelnemer, niveau van inzet en het eigenlijke verloop van het traject wordt altijd open & eerlijk gedeeld met de deelnemers en de verantwoordelijken. De kwaliteit van elk traject, de kennis & kunde van de businesscoaches en een correcte evaluatie zijn voor ons, als erkend dienstverlener KMO Portefeuille, des te belangrijk.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij zetten graag enkele veel voorkomende trajecten in de kijker.

Interne communicatie

Zonder communicatie vormt een team geen team. Informatie correct verwoorden, de bijhorende emotie passend overbrengen en de reactie van de ontvanger goed vatten, het is een must. Een praktisch traject, vertrekkende vanuit cases die passen bij jouw bedrijfscontext, doelstellingen en situaties.

Presentatie & rapportage 

Wil jij je angst overwinnen om voor een groot publiek te spreken, trainen om op een vlotte manier om te gaan met een presentatie & een interactief publiek of je talenten verder aanscherpen om jouw boodschap goed over te brengen, dan is dit traject iets voor jou. Via interactieve sessies vol cases, praktijkoefeningen en rollenspellen oefenen we de vaardigheden om van jou een goed public speaker te maken.  

Netwerken

De kracht van netwerken is niet te onderschatten als waarde voor jouw onderneming. Het is dan ook belangrijk om een prima pitch te kunnen brengen, jouw contacten te onderhouden met waardevolle gesprekken en een kwalitatief netwerk aan te leggen. Een praktisch traject, vertrekkende vanuit cases die passen bij jouw bedrijfscontext, doelstellingen en situaties.

Vergadertechnieken

In dit traject ga je aan de slag met de verschillende fasen van een vergadering: agendabeheer, een vlot vergaderproces en besluitvorming, elke fase is even belangrijk om na de vergadering terug te blikken met een goed gevoel. Je kan de training individueel of met  je team volgen om zo praktisch aan de slag te gaan.

Gesprekstechnieken

Communicatie is meer dan de uitwisseling van woorden. Kunnen luisteren, terugkoppelen met feedback & inzetten op non-verbale communicatie, het hoort erbij. Een praktisch traject, vertrekkende vanuit cases die passen bij jouw bedrijfscontext, doelstellingen en situaties.

Copywriting

Dat iedereen een tekst kan schrijven, daar twijfelen we niet aan. Het schrijven van aantrekkelijke, wervende en|of commerciële teksten, dat is veelal een uitdaging. We gaan naar de kern, focussen op de betekenis van woorden en analyseren de technieken achter goede schrijfvaardigheden, creativiteit inbegrepen. Een praktisch traject, vertrekkende vanuit cases die passen bij jouw bedrijfscontext, doelstellingen en situaties.

Interesse in één van deze trajecten, vind je niet onmiddellijk wat je zoekt of ben je benieuwd hoe we dit ombuigen naar jouw noden & wensen?  Contacteer ons en wij kijken hoe we jou kunnen helpen!