Projecten voor scholen

Je merkt dat er zaken zijn waar aan moet worden gewerkt binnen de schoolmuren, maar je hebt niet de nodige tijd, kennis of knowhow om het echt goed aan te pakken? Ongeacht de doelgroep of de doelstellingen, wij ondersteunen & voorzien lezingen, workshops, projectdagen om jullie leerlingen, ouders en|of onderwijsteam te versterken.

Opleidingen voor het schoolteam

In de klas en tijdens de pauzemomenten kom je zeker in contact met leerstoornissen, of toch al zeker met leermoeilijkheden. Wij bieden ervaringsworkshops op maat aan om in de schoolomgeving op een positieve manier met deze moeilijkheden om te gaan.

Projectdagen voor leerlingen

Een taalbad, een projectdag rond leren leren, motivatie of een ervaringsworkshop rond leerstoornissen, zodat klasgenoten beter begrijpen hoe het is om bijvoorbeeld ASS te hebben. Maar ook projecten rond STEM, ondernemen en computervaardigheden zoals programmeren kunnen we voor jullie vormgeven.

Samen bespreken we de doelstellingen van het project en zorgen we voor een optimaal verloop van de dag(en).

Lezingen voor ouders

Vanuit onze kennis bieden wij lezingen aan naar ouders toe. Hoe kan je helpen bij het leren leren van je kind, wat zijn executieve functies en hoe kan je deze aanwakkeren? Een antwoord op deze vragen en andere tips & tricks worden aangehaald in ons aanbod.

 Contacteer ons en wij kijken hoe we jou kunnen helpen!