Ingangsexamen (tand)arts

Ben jij gepassioneerd door wetenschappen? Is tandarts de job van je leven? Droom je ervan om dokter te worden? Slagen voor de toelatingsproef (tand)arts is de springplank om de bijhorende studies te kunnen aanvatten. 

We helpen je graag met studiebegeleiding over de ideale aanpak, coaching van het volledige pakket of vakspecifieke bijles voor een luikje van het geheel. Zowel de component kennis en inzicht in de wetenschappen (KIW) als de vaardigheden voor het examenonderdeel generieke competenties (GC) kunnen samen met ons coachteam vlotter onder de knie gekregen worden. 

Zit je momenteel in de derde graad? Was jouw vorige poging weinig succesvol? Startte je een andere studierichting in het hoger onderwijs maar blijft (tand)arts jouw droom? Onze gespecialiseerde coaches helpen je graag verder met je wetenschappelijke vragen, wiskunde oefeningen en|of de items over infoverzameling, stilleesteksten & gesprek arts/patiënt. 

Onafhankelijk van de studierichting die je in het middelbaar volgt|volgde, jouw huidige kennis|kunde en jouw noden|wensen richting het ingangsexamen, we helpen je graag vooruit met advies, coaching & het nodige leer- en oefenmateriaal.

Contacteer ons nu en laat weten hoe we jou kunnen helpen. Tot dan!