Schoolmoeheid

Niet gemotiveerd om dagelijks lessen te volgen die naar je aanvoelen te traag vorderen? Geen zin in opdrachten, taken en jaarwerken? Niet langer gedreven om je in te zetten voor het hele schoolgebeuren? 

Via de examencommissie kan je die (school)zaken vermijden die je demotiveren, focussen op de leerstof en je getuigschrift|diploma behalen in de studierichting van je voorkeur. 

Een traject examencommissie door schoolmoeheid realiseren we veelal in een schoolritme.

Concreet werken we met een (veelal) vast weekschema dat overeenkomt met dat van een klassieke school. We wisselen les- & studie-uren af zodat aangereikte leerstof afgewisseld wordt met verwerking en inoefening. We combineren de voordelen van privé 1-op-1 onderwijs met de leuke aspecten van naar school gaan: gezamenlijke pauzemomenten, een vertrouwd vast individueel lokaal, een huisbereide maaltijd (voor wie wil) en een (gezond) tussendoortje in de voor- en namiddag in groep.

Wij verzorgen alle administratie in verband met thuisonderwijs, volgen je persoonlijk examencommissieplatform op en evalueren regelmatig je inzet, functioneren & vooruitgang. Verder krijg je toegang tot al ons cursusmateriaal, worden je studie-uren ingepland, opgevolgd en waar nodig ondersteund door onze vakverantwoordelijken en passen we ook tussenin je traject aan om jouw slaagkansen te optimaliseren. Kortom, wij ontzorgen en jij focust op het belangrijkste: slagen voor je examens.

Is examencommissie iets voor jou?  Contacteer ons en wij kijken hoe we jou kunnen helpen!