Sales

Benieuwd hoe je je verkoopstrategie kan aanscherpen? Wil je jouw salesteam versterken door in te zetten op de nodige skills, inzichten & tools? Voel je dat de flow van een verkoopproces er nog niet helemaal is waardoor je verkoopcijfers mist? 

Laat ons jullie learning & development partner zijn om samen van jouw business een nog groter succes te maken!

Elk traject businesscoaching is maatwerk. Via een kennismakingsgesprek stemmen we af wat het bedrijf, de ondernemer en|of de medewerker(s) van ons mag verwachten, hoe we het traject inhoudelijk uitdiepen naar ieders nood & wens en hoe we dit praktisch organiseren. Eens het traject gestart is, nemen onze business strategen doorheen elk traject verder hun rol op. 

Of het nu een 1-op-1 coaching is, een advieslijn op maat of een opleiding voor een team medewerkers; feedback over de vorderingen van elke deelnemer, niveau van inzet en het eigenlijke verloop van het traject wordt altijd open & eerlijk gedeeld met de deelnemers en de verantwoordelijken. De kwaliteit van elk traject, de kennis & kunde van de businesscoaches en een correcte evaluatie zijn voor ons, als erkend dienstverlener KMO Portefeuille, des te belangrijk.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij zetten graag enkele veel voorkomende trajecten in de kijker.

Salesstrategie

De salesmanager speelt de cruciale rol in een organisatie. Een verkoopteam zorgt dat de opbrengsten verhogen en het bedrijf goed in de markt ligt. Samen kan je bouwen aan een succesverhaal dat de prestaties alleen maar maximaliseert. Doorheen dit traject bouw je aan een goed kader voor sales management, werk je aan een goed team via structuur, evaluatie & strategie en zorg je dat ieder in de startblokken staat van dat succes.

Verkooptechnieken

Commerciële kennis verwerven zodat elke verkoper een positieve mindset verkrijgt, efficiënte skills verwerft en optimaal verkoopt, daar draait het om. Samen met jou werken we aan die vaardigheden die een troef zijn als verkoper. We zorgen dat je excelleert in je vak en staan stil bij die zaken die jij misschien ook nodig hebt: onderhandelingstechnieken, softskills, klantgerichtheid & zoveel meer.

Value (added) selling

In de B2B wereld is het des te belangrijk om de focus te leggen op het verkopen van waarde. Naast de band die je als verkoper opbouwt met je (potentiële) klant ligt de focus écht wel op de meerwaarde, het financieel voordeel of de oplossing voor een huidig probleem. We leren de analyse van noden & wensen maken, beschouwen verschillende modellen en passen dit toe op jouw bedrijf|sector.

Sales support

Optimaal rendement halen uit netwerken, klantenbinding & werving van nieuw cliënteel kan enkel door ook de administratie, data & analyse perfect te laten verlopen. We zetten samen met jou de juiste structuren op om jouw salesgegevens te verzamelen, op te lijsten en ermee aan de slag te gaan. De nodige tools reiken we aan voor die opslag, analyse & rapportage zodat jouw sales een nog sterker verhaal wordt. 

Interesse in één van deze trajecten, vind je niet onmiddellijk wat je zoekt of ben je benieuwd hoe we dit ombuigen naar jouw noden & wensen?  Contacteer ons en wij kijken hoe we jou kunnen helpen!