Snel(ler) studieritme

Zie je jezelf in staat op sneller dan normaal je diploma te behalen? Ben je gemotiveerd om op een korte(re) periode je extra in te zetten om er vanaf te zijn? Is de snelheid van school net iets te traag voor jou? 

Via de examencommissie kan je zelf examens inplannen volgens de mogelijkheden van de kalender, elk vak eenmalig per graad afleggen en zo je eigen traject in handen nemen. De studierichting van je voorkeur volgen, sneller afstuderen en sneller de volgende stap nemen, het kan.

Een traject examencommissie met snel(ler) studieritme realiseren we veelal in een schoolritme.

Concreet werken we met een (veelal) vast weekschema dat overeenkomt met dat van een klassieke school. We wisselen les- & studie-uren af zodat aangereikte leerstof afgewisseld wordt met verwerking en inoefening. We combineren de voordelen van privé 1-op-1 onderwijs met de leuke aspecten van naar school gaan: gezamenlijke pauzemomenten, een vertrouwd vast individueel lokaal, een huisbereide maaltijd (voor wie wil) en een (gezond) tussendoortje in de voor- en namiddag in groep.

Wij verzorgen alle administratie in verband met thuisonderwijs, volgen je persoonlijk examencommissieplatform op en evalueren regelmatig je inzet, functioneren & vooruitgang. Verder krijg je toegang tot al ons cursusmateriaal, worden je studie-uren ingepland, opgevolgd en waar nodig ondersteund door onze vakverantwoordelijken en passen we ook tussenin je traject aan om jouw slaagkansen te optimaliseren. Kortom, wij ontzorgen en jij focust op het belangrijkste: slagen voor je examens.

Is examencommissie iets voor jou?  Contacteer ons en wij kijken hoe we jou kunnen helpen!