Taaltraining

Blijf je maar twijfelen wanneer je nu de passé composé of de imparfait gebruikt in een Frans dialoog? Struikel je over je vakjargon in het Duits, Spaans of Engels? Lukt het je niet om vlot te schakelen tussen talen wanneer je schrijven, lezen én spreken quasi op hetzelfde moment moet doen? 

Laat ons jullie learning & development partner zijn om samen van jouw business een nog groter succes te maken!

Elk traject businesscoaching is maatwerk. Via een kennismakingsgesprek stemmen we af wat het bedrijf, de ondernemer en|of de medewerker(s) van ons mag verwachten, hoe we het traject inhoudelijk uitdiepen naar ieders nood & wens en hoe we dit praktisch organiseren. Eens het traject gestart is, nemen onze business strategen doorheen elk traject verder hun rol op. 

Of het nu een 1-op-1 coaching is, een advieslijn op maat of een opleiding voor een team medewerkers; feedback over de vorderingen van elke deelnemer, niveau van inzet en het eigenlijke verloop van het traject wordt altijd open & eerlijk gedeeld met de deelnemers en de verantwoordelijken. De kwaliteit van elk traject, de kennis & kunde van de businesscoaches en een correcte evaluatie zijn voor ons, als erkend dienstverlener KMO Portefeuille, des te belangrijk.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij zetten graag enkele veel voorkomende trajecten in de kijker.

Zakelijke communicatie (Nederlands)

Een correcte bedrijfscommunicatie zorgt voor een gevoel van kwaliteit, professionaliteit & betrouwbaarheid. We focussen ons doorheen dit traject op mondelinge en schriftelijke communicatie. Naast de grammaticale regels werken we aan juiste formulering, typische gebruiken en skills die kansen opleveren. Een praktisch traject, vertrekkende vanuit cases die passen bij jouw bedrijfscontext, doelstellingen en situaties.

Taaltraining (zakelijk) Frans, Duits of Engels

Of je huidig taalniveau beginnend, gevorderd of expert is, verbetering is steeds een must, en zeker in een zakelijke context. De facetten van een taal - grammaticale uitdieping, focus op woordenschat of taalbegrip - zijn talrijk, de diverse vaardigheden bieden elk hun mogelijkheden en de focus, die bepalen we samen. Eén doel telt, het niveau van je vreemde taak - of algemeen of zakelijk of beiden - verbeteren tot waar jij je talent voldoende ontplooid acht. Via interactieve sessies vol cases, praktijkoefeningen en rollenspellen oefenen we de vaardigheden.  

Taaltraining (zakelijk) vreemde talen

Bots je tegen de uitdaging aan om een totaal nieuwe taal te moeten leren, dan kan een traject vreemde taal jou helpen. Of het nu Russisch, Portugees of Pools is, wij zorgen voor een geschikte taaltrainer die je meeneemt in een waar taalbad. Doorheen je traject werk je aan een sterke basis van kennis: grammatica, woordenschat en taalgewoontes. Daarnaast focus je op de diverse taalvaardigheden om de taal écht onder de knie te krijgen. Via interactieve sessies vol cases, praktijkoefeningen en rollenspellen oefenen we alles in.  

Interesse in één van deze trajecten, vind je niet onmiddellijk wat je zoekt of ben je benieuwd hoe we dit ombuigen naar jouw noden & wensen?  Contacteer ons en wij kijken hoe we jou kunnen helpen!