Examencommissie, in de volksmond beter gekend als middenjury, geeft iedereen die nog geen diploma secundair onderwijs heeft, de kans om per graad examens af te leggen en alsnog een diploma te halen.

Re-Mind voorziet via privéonderwijs verschillende trajecten om leerlingen examencommissie doorheen hun hele traject te ondersteunen. Je kan kiezen voor voltijdse of deeltijdse ondersteuning of je houdt het op enkele bijlessen en studiebegeleiding. Samen stippelen we een individueel traject uit op maat van jouw wensen en noden. Bij aanbod ontdek je alle mogelijkheden op een rijtje!

Ben je schoolmoe of vind je de motivatie niet om je te concentreren op school? Ondervind je leermoeilijkheden zoals ADHD of dyslexie die het voor jou moeilijk maken om de lessen te volgen? Heb je een bijzonder statuut (topsport,…), of wil je gewoon graag wat sneller afstuderen? Dan is examencommissie iets voor jou.

Benieuwd naar ons voorstel op maat? Wij kijken ernaar uit jullie te helpen. Mail ons via info@re-mind.be of bel naar 056 29 80 70. Tot dan.

Examencommissie brochure