Leerstoornissen

Heb je het moeilijk om je te concentreren in een drukke klas door je AD(H)D? Zorgt je dyslexie of dyscalculie ervoor dat je het net iets moeilijker hebt bij specifieke vakken? Leidt je hoogbegaafdheid, autisme of andere leermoeilijkheid tot mindere resultaten in een reguliere school terwijl je dat niveau eigenlijk echt wel aan kan?

Via de examencommissie kan je die specifieke moeilijkheden omzeilen, kiezen voor een traject aangepast aan jouw noden en toch je eigen keuzes maken. Geen demotivatie, geen (te) lage studierichting, geen focus op je leerstoornis. Wel één rechte lijn naar jouw getuigschrift of diploma. 

Een traject examencommissie door leerstoornissen realiseren we veelal in een schoolritme.

Concreet werken we met een (veelal) vast weekschema dat overeenkomt met dat van een klassieke school. We wisselen les- & studie-uren af zodat aangereikte leerstof afgewisseld wordt met verwerking en inoefening. We combineren de voordelen van privé 1-op-1 onderwijs met de leuke aspecten van naar school gaan: gezamenlijke pauzemomenten, een vertrouwd vast individueel lokaal, een huisbereide maaltijd (voor wie wil) en een (gezond) tussendoortje in de voor- en namiddag in groep.

Wij verzorgen alle administratie in verband met thuisonderwijs, volgen je persoonlijk examencommissieplatform op en evalueren regelmatig je inzet, functioneren & vooruitgang. Verder krijg je toegang tot al ons cursusmateriaal, worden je studie-uren ingepland, opgevolgd en waar nodig ondersteund door onze vakverantwoordelijken en passen we ook tussenin je traject aan om jouw slaagkansen te optimaliseren. Kortom, wij ontzorgen en jij focust op het belangrijkste: slagen voor je examens.

Is examencommissie iets voor jou?  Contacteer ons en wij kijken hoe we jou kunnen helpen!