HRM

Loop jij vast op dé juiste strategische keuzes in de war for talent? Vormen de instroom-, doorstroom- en|of uitstroomprocessen een uitdaging voor de collega's van de HR? Op zoek naar een passende training, opleiding of coaching van een of meer medewerkers om nog meer dan ooit in te zetten op ieders kwaliteiten?

Laat ons jullie learning & development partner zijn om samen van jouw business een nog groter succes te maken!

Elk traject businesscoaching is maatwerk. Via een kennismakingsgesprek stemmen we af wat het bedrijf, de ondernemer en|of de medewerker(s) van ons mag verwachten, hoe we het traject inhoudelijk uitdiepen naar ieders nood & wens en hoe we dit praktisch organiseren. Eens het traject gestart is, nemen onze business strategen doorheen elk traject verder hun rol op. 

Of het nu een 1-op-1 coaching is, een advieslijn op maat of een opleiding voor een team medewerkers; feedback over de vorderingen van elke deelnemer, niveau van inzet en het eigenlijke verloop van het traject wordt altijd open & eerlijk gedeeld met de deelnemers en de verantwoordelijken. De kwaliteit van elk traject, de kennis & kunde van de businesscoaches en een correcte evaluatie zijn voor ons, als erkend dienstverlener KMO Portefeuille, des te belangrijk.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij zetten graag enkele veel voorkomende trajecten in de kijker.

Werkbaar werk

Werkbaar werk is werk dat boeit en elke werknemer laat groeien. Het is werk dat het evenwicht met ieders privéleven ondersteunt, stress beperkt en ziekteverschijnselen geen kans geeft. Als bedrijf is het dus een kwestie van de balans te vinden tussen het te presteren werk, de nodige rendementen en het belang van welzijn op het werk. Een uitdaging waar we graag samen voor gaan. 

Rekruteren & selecteren

De war for talent is actueler dan ooit. Een kwalijke evolutie, iets onoverkomelijks of juist een opportuniteit? Wij gaan aan de slag om elke kans te benutten om het aanwervingsproces te optimaliseren, in te zetten op elke troef en de juiste candidate experience neer te zetten op maat van jouw bedrijf. 

Onboarding

Van pré-boarding over de eerste maand tot evaluatie na een half jaar, de theorie van goede onboarding - vanaf het tekenen van het contract - klinkt eenvoudig en toch wordt dit vaak amper aangepakt. Het uitstippelen van een concreet programma, het bepalen van dé succesfactoren en het vastleggen van processen; daar helpen we graag mee.

Retentiebeleid

In een oververhitte arbeidsmarkt moet ook jouw bedrijf maximaal investeren in de medewerkers. We zoeken de balans tussen noodzaken, mogelijkheden en wensen zodat het bedrijf, de teams en elke medewerker zich optimaal voelt op de werkvloer. Een goede werkgever biedt kansen en wordt zo een sterk merk met een krachtige uitstraling.

Groeitrajecten

Investeren in goede medewerkers, dat doe je doorheen ieders carrière. Leer hoe je groeigesprekken voert, werkpunten definieert en optimaal inzet op de groeikracht van jouw team. In deze trajecten gaan we aan de slag met passende instrumenten zoals de POP, klassieke analysetools of competentiepatronen. 

Assertiviteitstraining

Assertiviteit is meer dan zelfvertrouwen. Het gaat over grenzen stellen, lijnen bewaken en bewust keuzes maken. Samen werken we aan communicatievaardigheden, oefenen we diverse skills & gaan we aan de slag met inzichten om juist passend assertief gedrag écht te verwerven. Een praktisch traject, vertrekkende vanuit cases die passen bij jouw bedrijfscontext, doelstellingen en situaties.

Interesse in één van deze trajecten, vind je niet onmiddellijk wat je zoekt of ben je benieuwd hoe we dit ombuigen naar jouw noden & wensen?  Contacteer ons en wij kijken hoe we jou kunnen helpen!