Topsport en school de (on)mogelijke combinatie

topsport

Vind jij het ook zo moeilijk om school met topsport te combineren? Probeer je te bouwen aan jouw carrière, maar lijkt school in de weg te staan? Is je trainingsschema zo druk dat goed presteren op school niet meer haalbaar is? Dan is examencommissie bij Re-Mind jouw antwoord.

Wie kiest voor examencommissie, kiest voor een flexibel systeem waarbij je zelf je ritme bepaalt. De enige échte verplichting om een diploma te halen? Examens afleggen. Zo kan jij voldoende tennislessen inplannen, zonder zorgen een wedstrijd spelen in het buitenland of je paarden combineren met lessen volgen.

Flexibiliteit is dan ook het keyword bij Re-Mind. Wij stellen een schema op dat voor jou haalbaar is. Heb je een periode met meer wedstrijden? Dan heb je wat minder les. Heb je terug minder wedstrijden? Dan kan je wat meer les volgen. Heb je liever online les? Ook dat kan! Wij zorgen ervoor dat jouw studietraject en topsportcarrière een haalbare combinatie zijn. 

Het Re-Mind team volgt jouw persoonlijk traject op. We houden rekening met je trainings- en wedstrijdenschema om je examenplanning op te maken, volgen je examencommissieplatform op en stellen elke week een persoonlijk lessenrooster samen. We evalueren je inzet, functionaliteit en vooruitgang regelmatig en sturen bij waar nodig. Re-Mind voorziet ook lesmateriaal dat opgesteld is volgens de vakfiches van de examencommissie, zo verlies jij geen tijd met uitzoeken wat je nu precies wel of niet moet kennen voor je examen.

Maak je je zorgen dat je misschien niet meer voldoet aan de leerplicht? Ook dat is niet nodig. Wij bieden de ondersteuning waardoor je er zeker van mag zijn dat je op administratief vlak wat betreft thuisonderwijs in orde bent. Op die manier hoef jij je enkel te focussen op je sportcarrière en de verwerking van de leerstof, zodat je slaagt op je examen.

Wil je graag meer informatie over onze trajecten voor examencommissie of twijfel je nog of dit iets voor jou is? Meer informatie vind je hier. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een intakegesprek via info@re-mind.be of 056 29 80 70.