Ook in 2022 kan je nog genieten van werkbaarheidscheques

blije werkmensen

Maar wat houden die werkbaarheidscheques nu precies in?

Werkbaarheidscheques kunnen ingezet worden om het psychosociaal welbevinden op de werkvloer te verbeteren. Deze cheques kunnen gebruikt worden voor advies, begeleiding en opleidingen. In 2022 kan je als onderneming tot 10.000 euro steun krijgen van de Vlaamse overheid. Bij elke investering die je doet om het welbevinden te verbeteren, komt de overheid voor 60% tussen.

Waarom in werkbaarheidscheques investeren?

Wanneer je investeert in het psychosociale welbevinden van je werknemers, investeer je rechtstreeks ook in de groei van je onderneming. Werknemers die zich goed voelen op de werkvloer, presteren namelijk beter.

Wat is werkbaar en wendbaar werk?

We bevinden ons in een groeiende omgeving waarbij de werkdruk steeds toeneemt en telewerken de nieuwe norm is. Hoe blijf je in die veranderde omgeving efficiƫnt werken? Met wendbaar werk kan je meer structuur aanbieden en zo de goesting van de werknemers en ondernemers stimuleren. In een gezonde werkomgeving kunnen je medewerkers competenties ontwikkelen, autonomie opbouwen en groeien als team. Zo zullen je medewerkers gemotiveerder zijn en zal de kwaliteit van hun werk alleen maar toenemen.

Benieuwd naar de mogelijkheden die Re-Mind businesscoaching jou kan bieden? Wij bespreken graag de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek om zo een traject op maat van jouw onderneming uit te stippelen. Bel ons even op via 056 29 80 70 of stuur onze businesscoaches gerust een mailtje via info@re-mind.be. Wil je nog wat meer lezen over werkbaarheidscheques? Meer informatie vind je hier.