Nieuw jaar - nieuws voor kampen

plezier op kamp

Dat we kampen organiseren, dat wist je waarschijnlijk al. Om onze deelnemers een zo fantastisch mogelijke tijd te doen beleven in de weken dat ze bij ons zijn, maken we er een punt van om elk jaar ons aanbod te vernieuwen. Nieuwe thema’s, nieuwe activiteiten, nieuw materiaal: allemaal om het jullie zo plezant mogelijk te maken.

En dat werkt! Want ons aanbod voor de Paasvakantie staat nog maar net online en de eerste groepen zijn al volledig volgeboekt! Maar geen paniek: wil je graag jouw kindje zich laten uitleven als piraat of laten ontdekken hoe leuk muziek niet is? We hebben het aantal plaatsen ondertussen verdubbeld! Wil je dus inschrijven voor ons aanbod op de site van Stad Kortrijk, dan kan dat nog steeds via deze link.

Let wel op! Via de site van Stad Kortrijk vind je maar een deel van ons aanbod terug. Heb je daar nog niet echt een match gevonden? Bekijk dan ons extra én uitgebreider aanbod hier. We hebben zeker nog een plaatsje voor je spruit, zowel in de eerste als in de tweede week van de Paasvakantie! Bovendien kan je al beginnen dromen (en laat ons eerlijk zijn, plannen) voor de zomervakantie.

Nieuwe thema’s, nieuw materiaal en nieuwe activiteiten, dat is toch niets nieuws voor jullie? Dat klopt! We hebben wel nog een paar andere nieuwigheden die we uit de doeken willen doen. Maar daarvoor zal je ons moeten volgen op Facebook en Instagram.