Wat willen jullie van onze kampen?

kampen

Ons aanbod aan paas- en zomerkampen is overdonderend groot! Gelukkig kunnen we rekenen op een toplocatie om al dit geks in te organiseren: de Sint-Paulusschool in Kortrijk. Daar zullen we in 2022 twee weken kampen organiseren tijdens de paasvakantie en vier weken kampen tijdens de zomermaanden. Dit zijn dus 6 weken volle pret voor kinderen vanaf de tweede kleuterklas tot het tweede middelbaar.

De paaskampen zijn themakampen. Dit wil zeggen dat de kinderen gedurende vijf dagen worden ondergedompeld in een fantasiewereld zoals bijvoorbeeld piraten of in een concept zoals bijvoorbeeld maffia. Tijdens die weken worden er verschillende activiteiten georganiseerd rond het thema waarbij de kinderen zullen kunnen ontdekken, spelen, creëren en sporten! De activiteiten en thema’s zijn afgestemd op de leefwereld én mogelijkheden van de verschillende leeftijdsgroepen. Opgelet! Hier is de leeftijdsgrens het zesde leerjaar. Meer informatie vind je op de website.

De zomerkampen zijn verdeeld afhankelijk van de leeftijd. Voor de kleuters zijn het themakampen zoals in de paasvakantie. Voor de andere leeftijdsgroepen bieden we combikampen aan. Dit betekent dat je twee interessevelden kan combineren en je zo een kamp op maat kan kiezen. Zo kan je bijvoorbeeld gaan voor een kamp Frans-toneel, waar je de ene helft van de dag activiteiten in en over Frans doet en de andere helft leert hoe je een personage moet uitbeelden. Heb je het liever actiever? Dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor sport in plaats van toneel en voor Engels in plaats van Frans. Dit zijn enkel voorbeelden, want er zijn zo veel mogelijke combinaties dat we ze hier niet allemaal kunnen oplijsten.

Zin om mee te doen? Super! Dan kan je al inschrijven via deze link of binnenkort via de online tool van stad Kortrijk. Pas wel op: zeker voor de zomerkampen vind je niet heel ons aanbod via stad Kortrijk. We werken nog hard aan de nieuwe site om het jullie nog gemakkelijker te maken!

Heb jij een bruisend idee over hoe een goed kamp er moet uitzien? Of zit je misschien met nog wat specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op via info@re-mind.be of bel ons op via 056/29.80.70.