Dolle pret op de Re-Mind paaskampen

kinderen op kamp

In de groene omgeving van de Sint-Paulusschool in Kortrijk zijn er sinds maandag een 100-tal kinderen op Re-Mind kamp. Kinderen van het 2de kleuter t.e.m. het 6de leerjaar genieten van hun themakamp: van piraten en superhelden tot de duistere wereld van de maffia. Van tijdreizen in een teletijdmachine tot dansen en zingen op muziek. Deze week is er voor elk wat wils!

Dankzij onze nieuwe facebook- en instagrampagina kan je vanop afstand de kampen volgen. Benieuwd wat jullie zoon of dochter, kleinkind of metekindje uitspookt op kamp? Neem dan snel een kijkje! 😉

Vier jaar geleden organiseerden we onze eerste Re-Mind kampen, toen nog taalkampen Frans en Engels voor het 5de leerjaar t.e.m. het 1ste middelbaar, ondertussen zijn dat 6 themakampen tijdens de paasvakantie en maar liefst 38 verschillende kampcombinaties tijdens de zomervakantie. Van 2 weken tijdens de zomervakantie tot 2 weken tijdens de paasvakantie en 4 weken tijdens de zomer voor 2de kleuter t.e.m. 2de middelbaar. Ons aanbod groeit en ook onze goesting om elke week het beste van onszelf te geven en zo alle kinderen een top vakantie te bezorgen.

Het weer, ’t ja, dat is typisch Belgisch, maar dankzij alle lachende gezichtjes, schijnt voor onze dolenthousiaste moni’s deze week de zon!  😊 Terwijl de kinderen nog volop genieten van de tweede helft van hun kamp, kijken wij ook al uit naar volgende week én naar de zomervakantie.

Nog last minute op zoek naar een leuke activiteit voor volgende week? Zin om deze zomervakantie deel te nemen aan één van de Re-Mind kampen? Ons volledige aanbod kan je vinden op www.re-mind-kampen.be.

Tot binnenkort op één van onze kampen!