Businesscoaching @ Re-Mind

BC

De dynamische wereld van vandaag eist van elk bedrijf om steeds te evolueren en te groeien. Steeds hogere doelstellingen bereiken is echter niet altijd vanzelfsprekend en wat hulp is vaak gewenst. Dat is waar businesscoaching om de hoek komt kijken. Re-Mind businesscoaching biedt een breed scala aan coachingstrajecten in de vorm van opleidingen en advies op maat die bedrijven, ondernemers en medewerkers kunnen helpen om hun volledig potentieel te benutten.

Ontwikkeling voor ondernemers

Ondernemerschap eist voortdurende groei en aanpassing. Of het nu gaat om het verbeteren van communicatievaardigheden, het aanscherpen van leiderschapskwaliteiten of het vinden van de ideale oplossing voor zakelijke uitdagingen: individuele businesscoaching kan het verschil maken. Wij bieden 1-op-1 coaching op maat om ondernemers te helpen nog betere versies van zichzelf te worden.

Ontwikkeling voor medewerkers

Een sterk team vormt de ruggengraat van succesvolle bedrijven. Of het nu gaat om taaltraining voor de receptiemedewerker, efficiëntiemethoden voor het voeren van vergaderingen of gespecialiseerde coaching voor verschillende aspecten binnen het bedrijf: er zijn talloze mogelijkheden voor medewerkers om hun kennis en vaardigheden uit te breiden.

Wij bieden businesscoaching in negen belangrijke gebieden, waaronder management, HRM, marketing, digitalisering, sales, communicatie, taaltraining, accounting en logistiek. Als KMO Portefeuille erkend dienstverlener doen we dat aan interessante voorwaarden, via KMO Portefeuille en Werkbaarheidscheques genieten onze trajecten van 20 tot 70% subsidies.

Wil jij jezelf, je bedrijf of je werknemers tot een hoger niveau tillen? Je vindt alle info terug op https://www.re-mind.be/businesscoaching of contacteer ons via info@re-mind.be of 056 29 80 70.