Educatie @ Re-Mind

educatie

Welkom bij Re-Mind Educatie, waar we een schat aan educatieve mogelijkheden bieden voor iedereen. Of je nu een ouder bent die op zoek is naar studiecoachingtips, een student die hulp nodig heeft bij faalangst, of een school die extra ondersteuning zoekt, wij bieden hulp op maat in de vorm van workshops en lezingen.

Als ouder wil je het beste voor je kinderen, maar studeren kan soms een uitdaging zijn. Onze praktische lezingen onthullen hoe je je kinderen op haalbare wijze kunt ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan sessies over hoe je thuis de optimale studie-ondersteuning kunt bieden. Vaak wordt dat nog wat moeilijker wanneer je kind kampt met een leerstoornis zoals dyslexie, dyscalculie of ADHD. Daarom creëerden we workshops met ervaringsdeskundigen die jou ondersteunen met tal van tips en handige tools, opgezet vanuit hun expertise.  

Ook de studenten kunnen steeds bij ons terecht. Onze workshops voor studenten behandelen een breed scala aan hulp zoals het behandelen van concentratieproblemen, motivatie en faalangst en bieden praktische hacks om je studievaardigheden te verbeteren, in groep of via individuele begeleiding.

We vinden het bij Re-Mind belangrijk dat coaches met nodige kennis en expertise kunnen handelen. Daarom biedt Re-Mind trainingen op maat, inclusief coachopleiding en vraaggerichte trainingen om je te ondersteunen en te laten groeien in het coachproces. Daarnaast komen ook scholen aan bod. Binnen het luik educatie vallen hiervoor lezingen, workshops en projectdagen om leerlingen, ouders, en het onderwijsteam te versterken. Samen werken we op deze manier aan een betere leeromgeving.

Ben je nu een ouder, student, coach of school: wij staan klaar om je te helpen. Houd onze sociale media en website in het oog voor lezingen en workshops. Je vindt er alles over terug op  https://www.re-mind.be/educatie of contacteer ons via info@re-mind.be of 056 29 80 70 en ontdek hoe wij jou kunnen helpen.