4 jaar zomerkampen met Re-Mind

kampen

Eindelijk… de zomervakantie. Het schooljaar zit erop en kinderen kunnen thuis relaxen. Tot de zomervakantie ongeveer een dag of vijf ver is. Dan komen herkenbare uitspraken als ‘mama, ik verveel mij’ of ‘papa, wanneer doen we nog eens iets leuks?’. Daarnaast heeft niet elke ouder tijd om een hele zomer lang thuis te blijven bij de kinderen.

Vanuit deze herkenbare situatie besloot Re-Mind zijn eigen zomerkamp op te richten en in 2019 was het eerste kampje een feit. Er werden 17 kinderen verdeeld in 2 groepen over 2 weken in augustus. De kinderen konden spelen en ravotten en ondertussen Frans en/of Engels (bij)leren. Het concept sloeg al snel aan en de lovende feedback gaf ons vleugels waardoor Re-Mind kampen over de laatste jaren groeide tot een volwaardig alternatief om kinderen op te vangen in de vakanties en hen te entertainen met sport, spel en natuurlijk ook een vleugje educatie.

Even doorspoelen naar dit schooljaar waar we nu al in élke vakantie kampen aanbieden. Kinderen kunnen bij ons het hele jaar door bijleren, spelen en sporten en het aantal deelnemers groeide exponentieel waardoor we nu meer dan 750 kinderen mogen verwelkomen in deze zomervakantie.

Er blijft werk aan de winkel. Zo blijven we bijvoorbeeld continu het afhaalsysteem herbekijken, verbeteren waar nodig en wordt er steeds gewerkt aan het bedenken van nieuwe thema’s en spelletjes. Hoewel onze voeten stevig op de grond staan, durven we soms toch wel eens dromen over de toekomst. Misschien kunnen we wel nog meer kinderen helpen de tijd te verdrijven tijdens de vakanties of ouders een kans geven op een opvangplaats waar hun kind zich rot kan amuseren. Misschien kunnen we nog dichterbij komen door meerdere locaties te openen…

Eerst focussen op de 2 maanden die voor ons liggen want 1 ding is zeker: ook dit jaar zetten onze moni’s opnieuw alles op alles zodat kinderen de zomer van hun leven beleven! Nog last minute op zoek naar een kampje? Bekijk het volledige aanbod via www.re-mind-kampen.be.