Re-Mind kampen tijdens élke schoolvakantie

kinderen

Maandag vlogen we erin met de zomerkampen. Deze zomer nemen er meer dan 500 kinderen tussen 2,5 en 14 jaar deel aan één van de kampen en de inschrijvingen lopen nog steeds binnen. Nog op zoek naar een leuk kamp voor volgende week of voor tijdens de weken van 8 en/of 16 augustus? Neem dan zeker een kijkje op de website www.re-mind-kampen.be want inschrijven is nog steeds mogelijk.  

De zomer is nog maar net gestart, maar wij denken al aan volgend schooljaar. Dan gaan we nog een stapje verder. Vanaf 2022-2023 organiseren we kampen tijdens élke schoolvakantie. Je leest het goed: volgend jaar kan je inschrijven voor herfst-, kerst-, krokus-, paas- én zomerkampen. Een hele week plezier of slechts een (aantal) dagkamp(en). Alles is mogelijk. Vanaf 1 september starten de inschrijvingen voor het volledige schooljaar.  

Achter de schermen sleutelen we verder aan de invulling van de herfst- krokus- en kerstkampen die al op de website terug te vinden zijn. 

Voor de paas- en zomerkampen zijn we nog volop op zoek naar leuke thema’s of educatieve kampen. Heb jij een fantastisch idee, is er een thema dat jouw kind(eren) aanspreekt of een onderwerp dat jij wel eens wil meepikken? Laat het ons dan zeker weten. Stuur een mailtje met je idee naar info@re-mind.be voor 8 augustus. Vermeld in je mail duidelijk jouw contactgegevens, jouw idee, de leeftijden van de kids die kunnen aansluiten en een korte motivatie. Elke inzending krijgt een korting van 10 EUR voor inschrijving van minstens 1 kamp in schooljaar 2022-2023. Wordt jouw idee eruit gekozen & integraal in ons aanbod opgenomen? Dan krijg je een korting van maar liefst 25 EUR op één van onze kampen tijdens het schooljaar 2022-2023.  (Deze actie en|of kortingen zijn niet cumuleerbaar en slechts eenmaal bruikbaar).

Tot snel, met je fantastisch idee of … op één van onze (zomer)kampen. 😉