Het was druk, heel druk, soms zelfs hyperdruk…

Studenten

De zon schijnt, onze gebouwen lopen stilaan leeg en veel studenten geven bijna voor de laatste keer nog eens het beste van zichzelf op hun examen. Komende zondag blijven de deuren voor de eerste keer in 34 dagen gesloten. Het was druk, heel druk soms zelfs hyperdruk. Maar ons team, onze coaches en vooral onze studenten bleven er 100% voor gaan. Nog snel wat vragen stellen, extra oefeningen maken en processen automatiseren op weg naar een geslaagd examen.

Wij zijn uiterst benieuwd naar jullie resultaten en hopen dat jullie met opgegeven hoofd en een brede smile de zomer kunnen inzetten. Ook jullie coaches zijn benieuwd naar hoe jullie het gesteld hebben, dus laat ons zeker iets weten van zodra jullie jullie rapport mochten ontvangen. Ook de mailtjes met een uitnodiging voor een evaluatiegesprek zijn reeds de deur uit.

Wij bekomen van de drukke examenperiode, maar zetten ons nog even in voor we zelf aan onze welverdiende vakantie beginnen. De laatste loodjes voor de leerlingen hoger onderwijs en examencommissie, de voorbereidingen op het ingangsexamen (tand)arts, de zomerkampen tijdens de 2de en 3de week van augustus…

Van 15 juli t.e.m. 31 juli gaan we in collectief verlof en laden we onze batterijen terug op tot de volle 100%. Vielen de examenresultaten toch wat tegen en heb je nood aan ondersteuning of begeleide studie tijdens de herexamens of bij (inhaal)examens bij de examencommissie? Wil je je optimaal voorbereiden op het toelatingsexamen geneeskunde, heb je nood aan een intensieve wiskunde- of taalcursus net voor de start van het nieuwe schooljaar of ben je nog op zoek naar een leuk zomerkamp? Wij horen graag hoe Re-Mind jou kan helpen. Boek je coaching nu al, dan ben je zeker van je plaatsje van zodra wij uit vakantie zijn.

Wat jullie plannen deze zomer ook mogen zijn, we wensen jullie in ieder geval een leuke en zonnige vakantie toe, geniet van de rust en… tot volgend jaar?