Kampen

Aanbod zomer 2020

Deze zomer bieden we maar liefst 50 verschillende kampen aan. Je kiest zelf wat je leuk vindt: wil je Frans of Engels combineren met sport, multimedia of STEM, of kies je toch liever voor een kamp vol creativiteit met knutselen en toneel? Ontdek het volledige aanbod hieronder.

Voor wie?

Ons aanbod staat open voor leerlingen en studenten tussen 6 en 18 jaar: van het eerste leerjaar tot het zesde middelbaar. Uiteraard wordt het aanbod en de inhoud van het kamp aangepast aan de leeftijdsgroep. In de matrix kan je terugvinden bij welke combinaties jij kan aansluiten.

Wat mag je verwachten?

Het kamp duurt vijf dagen, telkens van 09u00 tot 16u00. De voormiddag staat telkens in het teken van één van je twee combinatiekeuzes, in de namiddag is het de beurt aan de andere component. Kies je bijvoorbeeld voor een kamp Engels-toneel, dan heb je in de voormiddag Engels of toneel en wissel je in de namiddag om.

Wanneer?

Onze kampen worden georganiseerd tijdens volgende periodes:

  • Maandag 10 augustus t.e.m. vrijdag 14 augustus van 09u00 tot 16u00
  • Maandag 17 augustus t.e.m. vrijdag 21 augustus van 09u00 tot 16u00

Er is voor- & naopvang voorzien tussen 8u30 en 17u00.

Waar?

De kampen vinden plaats in de KBK Sint-Paulusschool.
Felix de Bethunelaan 1, 8500 Kortrijk

Aanbod?

Er zijn 7 verschillende componenten die gecombineerd kunnen worden: Frans, Engels, sport, crea, toneel, multimedia en STEM. Ontdek het aanbod in het keuzemenu en de matrix onderaan welke combinaties voor jou mogelijk zijn. Onthoud de code van je kamp goed want deze wordt gevraagd bij inschrijving.

Prijs?

Afhankelijk van de combinatie betaal je €125 of €175. Breng je lunchpakket mee, een vieruurtje is voorzien.

Zin om deze vakantie deel te nemen aan een Re-Mind kamp? Heb je een keuze gemaakt? Schrijf je dan snel in!

Let op: om iedereen een fantastische week te laten beleven zijn de plaatsen beperkt.
Heb je nog vragen? Neem contact met ons op via info@re-mind.be of +32(0)56 29 80 70. We helpen je graag.

Tot binnenkort!

Schrijf je snel in

 

Frans

Van een initiatie Frans voor de allerkleinsten tot een gevorderde opfrissing voor jongeren tot het zesde middelbaar. Iedereen vindt een kamp die bij hem/haar past. We gaan steeds op een interactieve manier aan de slag in kleine groepjes zodat we op het niveau van elke leerlingen kunnen werken. Elke dag krijg je 4u taallessen en komt er een nieuw thema aan bod.

Periode 1 Periode 2

 

Engels

Ook bij de kampen Engels wordt het niveau en aanbod aangepast aan de leeftijdsgroepen. Dankzij de variatie aan mogelijkheden kunnen kinderen van dezelfde leeftijd ook bij verschillende niveaus aansluiten. Elke dag krijg je 4u taallessen en komt er een nieuw thema aan bod.

Periode 1 Periode 2

 

STEM

STEM is een Engels acroniem voor Science, Technology, Engineering en Mathematics. Sinds enkele jaren wordt in de eerste graad STEM aangeboden om jongeren te stimuleren voor wetenschappelijke, technische, technologische en wiskundige opleidingen en beroepen te kiezen. Wil je graag weten of STEM iets voor jou is? Lijkt wetenschappelijke proefjes uitvoeren of programmeren iets voor jou? Kies dan voor een STEM-kamp.

Periode 1 Periode 2

 

Sport

Leef je uit tijdens verschillende balsporten, trampolinespringen, zwemmen of een namiddagje “op rolletjes”. Elke dag krijg je verschillende sporten aangeboden binnen een bepaald thema.

Periode 1 Periode 2

 

Toneel

Een hele week acteren, bewegen en improviseren met leeftijdsgenoten en op het einde de kers op de taart met een voorstelling voor familie en vrienden. Nog een groentje in toneel of al ervaring? We delen je op in groepjes volgens niveau én leeftijd.

Periode 1 Periode 2

 

Crea

Ben jij een creatieve bij? Kom op creakamp en knutsel de mooiste kunstwerkjes. Elke dag gaan we met andere thema’s en materialen aan de slag: van klei en keramiek tot schilderen, dromenvangers, kaarsen of verzorgingsproducten maken.

Periode 1 Periode 2

 

Multimedia

Tablets, smartphones, pc’s… we kunnen ze niet meer wegdenken. Tijdens het multimediakamp leer je vlogs en blogs maken, foto’s bewerken en ga je aan de slag met je eigen website. Video’s maken en online plaatsen op sociale media of leuke TikTok filmpjes inéén boxen, je krijgt een variatie aan activiteiten aangeboden.

Periode 1 Periode 2