Een gratis* businesscoachingpakket t.w.v. €1.000

Klinkt aantrekkelijk, niet? Check even of je alle onderstaande vereisten kan afvinken en ontdek wat dit gratis* coachingpakket precies inhoudt. 

 • Je bent een ondernemer in hoofdberoep in Groot Kortrijk.
 • Bij opstart van de coaching ben je minder dan twee jaar onderworpen aan het sociaal statuut der zelfstandigen.
 • Je hebt nog geen starterspremie voor starters ontvangen van stad Kortrijk.
 • Je beantwoordt aan de voorwaarden van KMO-portefeuille.

Kan jij alle boxen afvinken? Hoera! Je komt in aanmerking voor ons gratis* buisinesscoachingpakket. Voldoe je niet aan een of meerdere vereisten, vraag ons team businesscoaching zeker naar andere mogelijkheden via het contactformulier of via +32(0)56 29 80 70.

Wat mag je verwachten?

Het coachingpakket bestaat uit 4 sessies van telkens 2 uur waarin volgende topics aan bod komen: 

 • basisconcepten van marketing
 • klantgericht werken
 • sociale media strategie
 • sales 101

Indien een van de topics je minder geschikt lijken voor jouw onderneming of wanneer je deze al voldoende onder de knie hebt, kan je ook zelf een topic aanbrengen

FAQ

 • Wat bedoelen jullie met gratis*?

Het coachingpakket kost €1.000 maar via de KMO-portefuille kan je 40% terugkrijgen op het totaalbedrag. Ben je een ondernemer in hoofdberoep uit Groot Kortrijk en ben je minder dan twee jaar bezig, dan kan je via de stad Kortrijk ook een starterspremie krijgen van €500. De restwaarde van €100 krijg je in de vorm van een voucher die je kan gebruiken bij Re-Mind voor extra coaching. Het komt erop neer dat je in eerste instantie €600 betaalt, maar je krijgt daar achteraf €500 op terug.

 • Wat als deze topics voor mij niet van toepassing zijn?

Bij Re-Mind kan je opleidingen en advies krijgen binnen 5 pijlers: marketing & strategie, managementskills, administratie, communicatievaardigheden en HRM. Ons volledige aanbod kan je hier ontdekken. Uiteraard luisteren we ook graag naar je eigen voorstel en is coaching op maat mogelijk.

 • Waarom zou ik van dit coachingpakket gebruik maken?

Wij willen dat elke ondernemer en elk bedrijf tot zijn volle potentieel kan groeien. Via dit coachingpakket willen we de drempel verlagen om starters ook de stap te laten zetten en geven we hen de kans om dit zonder grote financiële impact ook te kunnen doen. 

 • Wat mag ik van deze coaching verwachten?

Je krijgt 1-op-1 coaching van een businesscoach die expert is in zijn vak. De tijdspanne waarin deze plaatsvindt, is vrij te kiezen. De data van de 4 sessies worden bij opstart van het traject vastgelegd. 

 • Ik weet niet zoveel af van KMO-portefeuille, wat nu?

Geen nood, wij helpen je graag. Onze business support helpt je indien nodig met de aanvraag bij KMO-portefeuille. Samen zorgen jullie ervoor dat alle administratie op punt staat voor de coaching start.

 • Welke voorwaarden zijn er verbonden aan de voucher van €100?

We vragen alleen dat je de coaching aanvraagt binnen een termijn van 6 maanden na opstart van de coaching. Je kan de voucher gebruiken om je advies of opleiding uit te breiden of je kan deze gebruiken voor uitvoerende opdrachten.

Ik wil graag businesscoaching opstarten, wat nu?

Wil je graag genieten van dit coachingpakket of heb je nog wat extra vragen? Neem contact op met onze business strateeg via matthias@re-mind.be of vul ons contactformulier in. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek stemmen we noden en wensen af om daarna een voorstel te doen. Zie je het daarna nog steeds zitten, dan breng je alle administratie in orde en kan je aan de slag. 

Tot binnenkort!