Negen snelle dilemma's voor het Re-Mind team... Matthias

Matthias

Re-Mind werkt elke dag aan de groei en zelfontplooiing van studenten, bedrijven en haar freelancers. Om dit goed te kunnen doen steunen we gelukkig op een team van vaste medewerkers. In de blog wij zijn in de wolken… maakten we al onze nieuwste collega’s  Eva & Emma bekend en wie onze site bezocht heeft misschien de foto’s op de teampagina gezien van onze andere collega’s. Iedereen die bij ons binnenwandelt komt met de meeste van ons in contact, maar niet met iedereen in dezelfde mate.

 

Natuurlijk willen we jullie kennis laten maken met heel ons fantastisch team. Bij ons geen klassieke kennismaking en ook de lijst van Proust laten we links liggen. Wij doen de dingen graag op onze manier en daarom hebben we de snelle-dilemma-kennismakingsquiz ontwikkeld.

 

Het principe is eenvoudig: een voor een worden de collega’s voor een aantal dilemma’s gesteld. Ze moeten dan zo snel mogelijk kiezen tussen twee verscheurende keuzes. Zo leer je hun kleine kantjes kennen.


Collega Matthias bijt de spits af. Jullie weten al dat hij business strateeg is en daarnaast ook vakverantwoordelijke voor Frans, economie en informatica. Maar welke antwoorden heeft hij gegeven op onze dilemma’s?

 

Ochtendmens of avondmens?
Ochtendmens

Harry Potter of Lord of the rings?
Lord of the rings

Instagram of snapchat?
Snapchat

Pralines of fles champagne?
Pralines

Romantische film of spannend boek?
Romantische film

Tennis of badminton?
Badminton

Sushi of pizza?
Pizza

Frans of Engels?
Frans

Kat of hond?
Kat

 

Zijn er antwoorden die jou verrassen? Hou dan zeker onze sociale media in de gaten! Binnenkort kan je het filmpje bekijken waarin we hem de quiz voorschotelden.

Wil je zelf de snelle-dilemma-kennismakingsquiz doen? Download hem dan hieronder. Je mag altijd je resultaten delen op onze facebookpagina, zo leren wij jullie ook beter kennen!