Hiep hiep hoeraaaa, wij vieren feest!

Team

Wie de voorbije weken onze sociale media in de gaten hield, heeft het waarschijnlijk al gemerkt: wij vieren feest! Op 10 januari 2020 bestaan wij maar liefst 10 jaar. Genoeg redenen dus om een heel jaar lang te vieren.

We nemen jullie voor de gelegenheid graag even mee op een trip down memory lane

10 jaar geleden startte Ann haar eigen studiebegeleidingskantoor waar leerlingen en studenten middelbaar en hoger onderwijs terecht konden voor studiebegeleiding en vakspecifieke bijlessen. De keuze kwam er nadat ze uit eigen ervaring vaak bij dergelijke kantoren een persoonlijke aanpak miste. De voorbije tien jaar bleven we op dit vlak groeien, waardoor al snel een ruim team aan freelance coaches nodig was. Vandaag bestaat het coachteam uit maar liefst meer dan 50 coaches om de groeiende vraag te blijven opvangen.

Doorheen de jaren groeide onze onderneming uit tot veel meer dan enkel een studiebegeleidingskantoor. Het aanbod studiecoaching werd verder uitgebreid met examencommissie waarmee we studenten willen begeleiden in hun groeiproces naar een diploma via de middenjury en businesscoaching, om ook ondernemingen een succesvolle groei-ervaring aan te bieden. Met het vierde luik educatie, ontwikkelen we educatieve opleidingen, infosessies en kampen.

In 2017 zorgden onze succesverhalen voor heel wat reclame en deed de naam Re-Mind bij steeds meer mensen een belletje rinkelen. Het aantal fulltime collega’s groeide in een jaar tijd van 1 naar 7 waardoor ook de nood aan een nieuwe vestiging zich opdrong. Sinds oktober 2017 hebben we naast onze eerste vestiging nu ook een nieuwe locatie op de hoek van de Burgemeester Schinkelstraat waar we onze klanten nóg beter kunnen ontvangen en ondersteunen.

Ook de voorbije twee jaar zaten we bij Re-Mind niet stil. Dankzij de expertise van onze collega’s en het volledige coachteam slagen we erin om zelf nog elke dag te groeien in wat we doen. 2020 belooft naast een feestjaar ook opnieuw een jaar vol uitdagingen te worden. Kan jij wel wat studiebegeleiding gebruiken, zou je graag een examencommissietraject volgen, ben je als ouder op zoek naar informatie over leerstoornissen of ben je een rasechte ondernemer die graag in 2020 zichzelf uitdaagt om te groeien? Ontdek op onze website ons volledige aanbod en… amaze yourself! Wij zijn alvast klaar voor opnieuw een fantastisch jaar… of tien!