Examencommissie bij Re-Mind, iets voor jou?

excom lokalen

Of je het nu examencommissie, middenjury of privéonderwijs noemt, uiteindelijk is het allemaal hetzelfde: een kans om je getuigschriften eerste en tweede graad of je diploma derde graad te behalen en wij bij Re-Mind, wij kunnen je helpen. Niet alleen bij het inoefenen van de leerstof, maar bij het hele proces: een studiekeuze maken, inschrijven, examens inplannen, studeren, maar ook evalueren en bijsturen waar nodig.

Er zijn verschillende redenen waarom je voor examencommissie zou kiezen. Bij Re-Mind starten we met een intakegesprek om af te stemmen waarom er voor examencommissie wordt gekozen, wat mag je van ons verwachten, welke methodieken zullen we toepassen en hoe gaan we samen voor jouw traject optimale slaagkansen nastreven.

Een B of C attest en topsport zijn vaak voorkomende redenen waarom iemand voor examencommissie kiest, maar bij Re-Mind kan je ook terecht bij o.a. schoolmoeheid, medische redenen, ontbrekende motivatie, versneld willen afstuderen of leerstoornissen. Of je nog aan de start staat van je traject, aan het afronden bent of nog maar één vak te gaan hebt, wij begeleiden je graag in die stappen richting je getuigschrift of diploma.

Eenmaal je traject op maat is vastgelegd, nemen onze vakverantwoordelijken doorheen je traject elk hun rol op. Deze collega’s volgen, elk vanuit hun specifieke vakkennis, de evoluties op van de aanpak, de inhouden en examenvragen. Op die manier ligt onze methodiek heel nauw samen met het examen dat je zal afleggen. We communiceren altijd open en eerlijk: feedback over de haalbaarheid van de doelstellingen, het niveau van inzet en het verloop van het traject wordt altijd tijdig gedeeld met de verschillende betrokken partijen.

Afhankelijk van jouw traject, jouw drijfveer om voor examencommissie te kiezen en je doelstellingen, kies je voor 1-op-1 coaching bij Re-Mind in een schoolritme of een flexibel, aangepast studieritme. Enkel coaching of een combinatie met lessen, hele dagen of halve dagen of slechts enkele bijlessen naar aanleiding van een examen, de opties bij Re-Mind zijn eindeloos.

Meer ontdekken over ons aanbod examencommissie kan je hier. Wil je graag een intakegesprek om te kijken hoe we jouw traject kunnen vormgeven? Maak dan vrijblijvend een afspraak via 056 29 80 70 of mail ons via info@re-mind.be. We helpen je graag verder!