Een nieuwe start! Of toch niet…?

1 september

Je hebt drie soorten mensen: je hebt mensen die een jaar zien van 1 januari tot 31 december, je hebt er die een jaar zien van 1 september tot 31 augustus en je hebt er die een jaar zien volgens het boekjaar van hun onderneming.

Welk type jij ook bent, je kunt er niet om heen: de start van het nieuwe schooljaar schemert door in jouw jaarritme.

Op Re-Mind merken we dit op verschillende vlakken.

Hoewel de coaching voor examencommissie al sluimerend ergens halverwege augustus begint, is de eerste september het échte startpunt. Logisch, ook zij verdienen hun vakantie.

Maar ook studiecoaching wordt beïnvloed door de energie van 1 september. Studenten die graag willen starten aan een richting met een (bindende) toelatingsproef bereiden zich extra voor, zij die vorig jaar te laat startten, beginnen al vroeger aan hun traject en tegelijkertijd komen de eerste resultaten van de herexamens binnenkort ook binnen. Om dan nog maar te zwijgen van de échte start van het schooljaar en zijn uitdagingen.

We bieden heel wat nieuwe opleidingen, trainingen & coaching aan voor iedereen die op een manier rechtstreeks te maken heeft met die schoolstart.

Ook bij businesscoaching worden trajecten vaak pas opgestart na de zomer want de congé zit overal tussen en anderzijds komen er vanaf september heel wat nieuwe aanvragen binnen. In die communicatie zit vaak het zinnetje "nu we er terug volop tegenaan gaan, merken we dat …"

Al dat volk betekent heel veel leren, heel veel nieuwe gezichten en dus: heel veel coaching!

Wij zijn er klaar voor. Jij ook?