9 snelle dilemma’s voor Lien

Lien

De volgende collega die we graag voorstellen is Lien! Lien werkt bij Re-Mind sinds oktober 2021 en is verantwoordelijke voor onze examencommissie studenten in de eerste graad en vakverantwoordelijke Engels.

In haar vrije tijd speelt Lien volleybal en coacht ze ook andere jonge volleyballers. Daarnaast is ze ook bezig met mindfulness en streeft ze naar een wereld waarin iedereen goed in zijn vel zit. Als dit je interesseert kan je Lien ook volgen via haar Facebook-pagina ‘Mijn evenwicht’.

Ook Lien kreeg onze welgekende dilemma-quiz voorgeschoteld. Negen moeilijke keuzes die in een mum van tijd genomen moeten worden. Benieuwd waar Lien het liefste naartoe gaat, de cinema of uit eten? Ontdek het in de video hieronder.

Heb je na het zien van de video nog vragen voor Lien of ben je verrast door een van haar keuzes? Stuur haar een mailtje via lien@re-mind.be. 

Je kan ook nog steeds zelf de snelle-dilemma-quiz invullen. Download het sjabloon en deel daarna je antwoorden online met #reminddilemmas. Ontdek ook de dilemma’s van andere collega’s hieronder.