Organisatie & werking

Re-Mind is een organisatie die iedereen begeleidt en ondersteunt in zijn groeiproces. Dagelijks staat een 10-koppig team klaar om vol enthousiasme en passie elke leerling en student naar hun succes te brengen. Daarnaast zijn er meer dan 50 freelance coaches, specialisten in hun vak, die je mee willen ondersteunen en begeleiden.

Wij bieden kwalitatieve studiebegeleiding en vakspecifieke bijlessen niet enkel aan in onze twee vestigingen, maar voorzien ook ondersteuning aan huis in West- & Oost-Vlaanderen.

Heb je interesse in onze studiecoaching? Hoe loopt het vanaf hier?

Neem contact met ons op en wij plannen samen met jou (en je ouders) een intakegesprek in. Tijdens dit gesprek verzamelen we alle nodige informatie over jouw studietraject en je noden en wensen. We stellen vrijblijvend een individueel traject voor. Ben je helemaal overtuigd? We zoeken voor jou de perfecte coach en starten je traject op wanneer jij dit wil.

We evalueren je traject en vorderingen op verschillende momenten en koppelen op regelmatige basis via telefoon | e-mail terug met feedback naar jou en je ouders. Bijsturen van het traject is steeds mogelijk en na elke examenperiode voorzien we een evaluatiegesprek. 

Wil je graag vrijblijvend een intakegesprek inplannen of wens je nog wat extra informatie? Contacteer ons nu en wij kijken hoe we jou kunnen helpen groeien.