Maak je keuze:

Studieoriëntering

Op verschillende momenten in je studiecarrière moet je een keuze maken over de weg die je wil opgaan. Kies je voor talen, wiskunde en wetenschappen of eerder een technische richting? Ga je voor een bachelor in communicatie of toch maar een master?

Of je nu de stap zet van het lager naar het middelbaar onderwijs, je een heroriëntering wil tijdens het middelbaar onderwijs, of de grote stap maakt naar het hoger onderwijs, we helpen je graag. Re-Mind stelt je de waaier aan keuzes voor die bij jou persoonlijk traject volgen. Samen kiezen we een studierichting die bij jou past.

Om een keuze te maken baseren we ons op jouw verleden, heden en toekomst. We evalueren je kennen en kunnen met de focus op studiecapaciteiten en meten je ingesteldheid en motivatie. Een studie(her)oriëntering is mogelijk tijdens het schooljaar of bij de overgang naar het volgende studiejaar.

Daarnaast kan je er ook voor kiezen om je studieoriëntering bij ons te laten opvolgen. Contacteer ons nu en laat weten hoe we jullie kunnen helpen. Tot dan!