Organisatie & werking

Dagelijks staat een vast team klaar om vol enthousiasme en passie elke leerling examencommissie naar zijn succes te brengen. Daarnaast zijn er meer dan 50 freelance coaches, specialisten in hun vak, die je mee willen ondersteunen en begeleiden.

Sta je aan de start van je examencommissie verhaal? Heb je al heel wat vakken achter de rug, maar heb je nog een laatste horde voor de finish? Wij zijn er voor iedereen en in elke stap van je verhaal. Met onze expertise en ons eigen cursusmateriaal, opgesteld conform de vakfiches van de examencommissie stomen we je klaar voor je examen bij de middenjury.

Wil je graag onze ondersteuning bij het behalen van je diploma?

Neem contact met ons op en wij plannen samen met jou (en je ouders) een intakegesprek in. Tijdens dit gesprek verzamelen we alle nodige informatie over jouw studietraject en je noden en wensen. We stellen vrijblijvend jouw examencommissietraject voor. Ben je helemaal overtuigd? We starten je traject op wanneer jij dat wil.

We evalueren je traject en vorderingen op verschillende momenten en koppelen op regelmatige basis via telefoon | e-mail terug met feedback naar jou en je ouders. Bijsturen van het traject is steeds mogelijk en we plannen op regelmatige basis een evaluatiegesprek. 

Wil je graag vrijblijvend een intakegesprek inplannen of wens je nog wat extra informatie? Contacteer ons nu en wij kijken hoe we jou kunnen helpen groeien.